Posted on

Sportbetting: udda sporter att satsa på

Sportbetting kan vara så mycket mer än betting på sporter som fotboll, ishockey, basket och tennis. Om du gräver lite djupare i bettingsidornas sportsbook kan du ofta hitta ett helt gäng ovanliga och udda sporter att satsa pengar på.

Betting på drone-racing
Drone-racing är en sport där piloter styr små, radiostyrda drönare i höga hastigheter genom hinderbanor. Sporten har vuxit i popularitet de senaste åren och en del bettingsidor erbjuder odds för matcher i drone-racing.

Virtual Sports: den virtuella världens sportsbetting
Virtual Sports är en form av digital sport där spelare kan satsa pengar på resultaten av matcher i virtuella sporter på online casino utan paus. De virtuella tävlingarna baseras på verkliga sportsevenemang och kan ibland kännas lika spännande som verkliga matcher. Du kan till exempel betta på virtuella fotbollsmatcher, virtuella hästkapplöpningar och mycket mer.

Octopush
En annan udda sport du kan betta på är undervattenshockey, ibland kallat octopush. Undervattenshockey är en vattenbaserad sport där två lag med fem spelare vardera spelar med en liten puck och klubbor för att försöka sätta pucken i motståndarlagets mål. Sporten är mycket taktisk och kräver en kombination av fysisk styrka och snabbtänkthet. Du kan betta på resultatet av en undervattenshockeysmatch, eller satsa på individuella spelare och deras prestationer.

Buzkashi
Ett annat exempel på en udda sport att betta på är buzkashi, en traditionell sport som spelas i delar av Centralasien. Buzkashi påminner om hästpolo där ryttare på hästar försöker fånga en kalvskinnspuck och sätta den i en cirkel.